World Wide Vikings - Turrapport


To topper i ett, men denne er ikke lett

Publisert 30.04.2012 kl 21:57 av LivogKristen

Tidspunkt: 28.04.2012

Topper besteget på turen: Taraldrudåsen, sørøst for 223m i Skiptvedt, Østfold

Med på turen: LivogKristen

Vi fulgte siroho sin rute til enden av Lunnerveien. Både vegen og parkeringen var sølekake i dag og. Vi satte bilen på kanten av vegen til høyre på veien mot det gamle huset på høyre siden der. Rødmerket sti, men merkingen er borte innover et stykke pga. søle og rot etter hogstmaskinen. Vi fulgte først merkingen til det lille Lunnertjernet, men skjønte at vi måtte snu. (skulle tatt av til venstre). Fulgte merkingen helt frem til den gikk over i blått og du ser Trolltjern. Fulgte vannet bort til hytten, der det starter en rødmerket sti, som fører helt opp til tårnet. Spiste noen nøtter her før vi spurtet nedover til hytta igjen for å lete etter Skipstvedt sin topp.
Fulgte en veldig tydlig blåmerking til enden av Trolltjern, men litt lenger fremme forsvinner den som en ånd i en fillehaug. Vi rotet litt rundt, både med og uten GPS, litt på høyre siden av stien og litt på venster side, og vi tror vi fant steien det er snakk om. I allefall i følge GPSen og i følge de bildene dere har lagt ut. Men denne var ikke mye til topp nei! Dårlig å ikke merke den blått helt frem, når en først merker her. Merking ned til vannet lenger nede også. Vi gikk til stien gikk over broen, før vi snudde for den ligger ikke på den siden. Det ene tjernet henger sammen med det andre nedover. Sikkert fint å fiske der.
Dette ble den siste av de 4 toppene i dag. Kjørte til Fredrikstad for å overnatte på hotell Vallahall. Koselig, hotell med fin utsikt på toppen av St.Hanshaugen.


Annonsere her 980 x 100 px
Brukernavn:

Passord:

Bekreft passord:

E-post:

Registrer ny tur

 
Tur i Norge    Tur i utlandet

Dato:

Topper besteget:

Med på turen:

Overskrift:

Turrapport:

Endre turrapport

Registrer ny topp (i Norge)

Navn på topp:

Høyde (m.o.h.):

Primærfaktor:
  (fyll ut primærfaktor dersom du kjenner den)

Fylke/kommune:
  

GPS koor. (UTM):
Sone: 
  Nord: 
  Øst: 

Endre opplysninger om topp

Navn på topp:

Høyde (m.o.h.):

Primærfaktor:
  (fyll ut primærfaktor dersom du kjenner den)

GPS koor. (UTM):
Sone: 
  Nord: 
  Øst: 

Last opp bilde

 
Tur i Norge    Tur i utlandet

Velg bilde:

Dato bildet er tatt:

Bildetekst:

Søk i alle norske topper

Søk etter person