Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Hareidlandet
Ulstein
Møre og Romsdal
For vått til å gå på tur
(Skrevet av Finnfast 26.04.2010)

Tur foretatt: August 2009.

Det hadde regna sammenhengande heile ferieveka på Sunnmøre. Da det endelig ble litt opphold mått vi komme oss ut en tur. Da jeg ennå ikke hadde vært på Blåtind ble dette målet, selv om kona hadde vært her flere ganger tidligere.

Parkerte ved skulen i Haddal og fulgte veien oppover dalen et lite stykke. Ved ei lita hytte på høyreside av veien går det en sti oppover til fjellet. Fulgte stien et stykke, men denne hadde blitt til en stri bekk etter alt regnet. Gikk derfor opp i utkanten av ura/raset som gikk nærmest helt til topps. Var litt usikre i starten om det var trygt (grunna alt regnet), men virka til at alt lå stødig. Ble veldig bratt etter et stykke, men plutselig var vi på flata før selve toppen. Gikk da litt mot nordøst og fant igjen stien som gikk til topps.

Null utsikt da skydekket lå veldig lavt. Hadde egentlig tenkt å gå opp på Kongsvollane i tillegg, men vi var alt for våte å kalde til å gjøre det. Siden det var veldig bratt der vi gikk opp, valgte vi å følge den vanlige stien ned igjen. Som sagt så var dette for en stri bekk å regne, men vi var allerede så våte at det gjorde ingen forskjell. Glatt og sleipt, men vi kom oss da ned. Traff på hare på veien.

Tidsforbruk er glemt, da alt vi konsentrerte oss om var tørre klær.


Tilbake til Hareidlandet
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset