Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Sula
Sula
Møre og Romsdal
Ettermiddagstur etter jobb
(Skrevet av mob 12.08.2008)

Tur foretatt: August 2008. Andre på toppen: erling

Erling og jeg jobber på Ulsteinvik denne uken. Måtte jo få luftet skallen og kroppen litt, så da siktet vi oss inn på en kommunetopp. Rakk ferga Hareid-Sulesund med noen sekunders margin. Kastet i oss noe mat på ferga og tok av til venstre rett etter fergekøen på andre sida.

Kjørte ca 1,5 km før vi så en kjerrevei gikk opp til høyre. Parkerte rett ved siden av og fulgte stien forbi to avsidesliggende veiløse gårder i fjellsida. Disse hadde visst vært på TV - stader-der-ingen-trudde-nokon-kunne-bo. Lå knallfint til disse gårdene. Vi fortsatte stien forbi disse gårdene oppover fjellsiden. Så etterhvert et skilt mot Varden. Vi så at regnværet over Hareid snart ville ta oss igjen og tro på opp mot toppen. Men regnet og skyene tok oss igjen noen hundre meter før toppen, så utsikten ble så som så. Men de enorme Vardene kunne man ikke bomme på!

Samme lette vei på god sti ned igjen. Sluttet å regne på vei ned og utsikten ble fin igjen. Nede ved gårdene så vi ferga var på vei inn, så løp ned derfra og rakk den med noen sekunders margin igjen.

Brukte 3 timer tur/retur fra ferga. Fin sti opp og fin utsikt så lenge det varte. Vel framme på hotellet igjen unnet vi oss å varme oss på fiskesuppe, hyse og en god hvitvin på sjefens regning...


Tilbake til Sula
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset