Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Rennesøy
Rennesøy
Rogaland
Fem lette...
(Skrevet av obe 21.05.2008)

Tur foretatt: Mai 2008.

Kjørte til Klepp og fulgte skilting til parkeringsplassen på Tinghaug. Herfra var det sandalføre to minutter bort til toppunktet….

Fra Klepp gikk turen til Sola og Kjerrberget. Parkerte et lite stykke unna, hadde jo tross alt lyst til å gjøre annet enn bilkjøring denne dagen! :o) Gikk gjennom et nytt boligfelt, oppover en åker med noen kyr på, og opp til en port i gjerdet nesten fremme ved toppen. Herfra var det flott sti de siste 100 meterene. Fin og vid utsikt over Jærstrendene og områdene rundt.

Den tredje toppen ble som ventet litt mer kinkig, og ble som alle andre stoppet i porten av en vaktsoldat. Hyggelig fyr, men han ville ikke slippe meg inn likevel…nevnte noe om å verve seg og at det da var muligheter…..
Droppet det men kjørte litt rundt og gikk opp til gjerdet også på baksiden. Syntes jeg var kommet litt nærmere i alle fall...:) Topp nummer tre godkjennes, uten å bli vervet!!

Dermed var det Randaberg sin tur. Liker egentlig ikke sånne topper hvor jeg må gå gjennom tunet til folk, og så egentlig frem til å bli ferdig med denne! Parkerte på god avstand og gikk frem til garden. Traff ei dame der som tydeligvis hadde truffet på flere wwv-medlemmer og forklarte villig vekk veien videre. Gjennom ei grind, forbi en masse sauer, over en gjerdetrapp og opp til boltene på toppen. Herfra så jeg over til neste topp, Hodnafjellet, den jeg gledet meg mest til hele dagen! Endelig en som kvalifiserer til tursko:o)

Gjennom tunnellen og frem til skiltet hvor stien gikk fra. Parkerte her. Fint merket hele veien, først over en haug, ned over noen myrer, gjennom tett skog, og opp til topps til en fantastisk utsikt!! Nøt vær og omgivelser en lang stund før jeg tuslet tilbake. Mye mennesker som tok turen til topps denne dagen.Tilbake til Rennesøy
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset