Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Bygland
Aust-Agder
Pit stop og morgentrim
(Skrevet av NilsOS 06.08.2010)

Tur foretatt: Juli 2010.

18-19 Juli 2010

På vei over til Vestlandet og start ferie. Var innom Bø badeland og fikk også en dukkert ved rasteplassen Honnevje (kan anbefales) like nord for Valle i Setesdalen. Jeipen hang litt på den yngre garde da vi skulle ut av bilen og gå til Øyuvsbu kl 9 på kvelden i vind og bare 7 grader her oppe på fjellet. Men siden vi ikke rakk over til Vestlandet måtte vi jo overnatte et sted, sa jeg. Kom raskt frem til hytta og fikk laget middag. Ettersom ungdom flest er litt treige på morgenen sa jeg at jeg tar meg en liten morgentrim før frukost. Dagen etter var alt vått og skyene lå nedpå hundehustaket. Jeg holdt på å psyke ut, utsikt var det ikke, men det kunne tross alt bli en OK trimtur.
La avgårde og siden det ikke var noen utsikt er det vel heller ikke særlig mer å skrive annet en at jeg fulgte stien sydover til Vidalega, og tok så ryggen østover til toppen. Omtrent samme vei tilbake. Det gikk greit å komme over elvene tørrskodd. (Eh tørrskod og tørrskod fru blom fjellstøvlene surklet allerede så mye fra før at en vading nok ikke hadde gjort noe fra eller til) Mange ville dyr å se bla: levende lemmen, død lemmen, ravn, frosk og sau.
Var spent på hvem som kom til å servere frokost til hvem når jeg var tilbake på hytta. Men etter en tur på 5 timer var det jeg som kunne vekke ungdommen litt før 11, og si at frukosten nå var servert. (Nå skal det sies at været var særdeles flott til å ligge lenge og dra seg). Etter en bedre frukost kunne vi returnere til bilen og turen over til Vestlandet. Dermed var siste kommunetopp i Aust Agder unnagjort. (Å det var derfor du absolutt skulle overnatte på den hytta pappa, kom det etterhvert fra avkommet.)


Tilbake til Bygland
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset