Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Risør
Aust-Agder
Sorry varde...
(Skrevet av geirh 26.07.2010)

Tur foretatt: Juli 2010.

Been there, done that...er evalueringen av denne. Lite sjarmerende tur dette, som ender i null utsikt. Parkerer ved bom på vestsiden og går opp for tidlig ved nesten usynlig sti 200 meter innafor. Stien blir borte samtidig som den går i feil retning når vi kommer opp og ser høyspentmast. Tar i stedet peiling på denne, via traktorvei som kommer til syne, og den tredje masta mot nord herfra gir resultat. Det østlige beinet til denne masta er fundert høyere enn vestbeinet og viser vei rett opp mot trigpunktet. Men ser fort at det er høyere terreng mot nord, og nesten 100 meter til i logisk retning avsløres en ustø toppvarde.
Ville legge til en stein men oopps, fikk dermed hele varden over tærne. Prøvde å reise den igjen men den står enda dårligere nå, plasserte en støttestein opp mot den... Kanskje nestemann har bedre tid...vi hadde nemlig brukt all for lang tid totalt, inkl all blåbæra.
Tilbake igjen hele 1.50 etter start ser jeg jo fra bommen en mast som er nærmere toppen, om ikke det er nettopp den da. Ta heller peiling rett på den, for ulendt terreng må man kjempe mot uansett.


Tilbake til Risør
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset