Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Tønsberg
Vestfold
Klyving i Vestfold
(Skrevet av mob 04.09.2008)

Tur foretatt: August 2007.

Kopiert fra Erling:

Når Morten og jeg er sammen hos kunder, ja da blir det kommunetopptur! I Tønsberg er saken grei, viser det seg. Undrumsåsen ligger jo like på nordsida av E-18 på sletta ved Tveiten Statnett sitt anlegg. Må ha kjørt her 100 ganger uten å ane hvilken skatt jeg passerte...

Vi slang bilen inn på en grusvei ved Undrumsgårdene og parkerte i veikanten rett nedenfor toppen. Sola skinte og vi så ingen grunn til å tenke på at utstyret neppe var av det beste (se bilder).

Skar rett over nytreska åker og opp en skogsvei til ei koselig lita hytte i skogen. Tok av mot toppen 200 m seinere og klatra litt, faktisk! 100 m før toppen begynte det å hagle som besatt. Vi gjemte oss under ei glissen furu og håpte på fravær av tordenvær...

Skreiv oss inn i alle bøkene som var lagt ut (en for hver mann/kvinne?) og gikk ned den merka stien, som viste seg å være en mye lenger og dårligere vei enn den vi hadde gått opp.

Vel nede begynte vinden å blåse kraftig. Vi kjørte tilbake til Thon Hotel Brygga hvor vi inntok andebryst og grillet kveite på Måken og var enige om at ettermiddagens skiftende være på en treffende måte oppsummerte sommeren 2007.


Tilbake til Tønsberg
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset