Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Stokke
Vestfold
Famling i blinde etter toppen...
(Skrevet av obe 20.01.2008)

Tur foretatt: Januar 2008.

Fra Tønsberg fulgte vi rv 312 nordover og frem til gården Stulen. Rett før denne svingte vi av inn en skogsbilvei forbi Skatvet gård og frem til bommen. Parkerte her.
Tåke, 20 cm snø, mørke og regnvær satte rammen rundt denne turen og vi var vel litt spent på om det gikk an å finne toppunktet denne dagen....
Fulgte samme rute som de fleste andre her. Inn videre langs veien, til høyre på en bred og fin sti til løypekryss. Nordover herfra og frem til omtrent der hvor høyspentmastene gikk. (så dem ikke da tåka satte en effektiv stopper på hodelykt-lysene våres etter få meter). Bratt oppover og kom opp til hogstfeltet under mastene. Her hørte vi dem iallefall... (høres ikke spesielt sunt ut med denne sprakingen....!!!)
Ønsket om å komme oss vekk fra denne ubehagleige lyden gjorde nok sitt til at vi dumpet borti det som har blitt beskrevet som nordtoppen først. Varde og rødt bånd på toppen. Sonderte rundt en god stund, men fant ut at å lete etter et treskilt inne her denne dagen var fånyttes. Regnet vel med at vi hadde svimet bortom toppunktet iløpet av denne halvtimen her oppe! Får heller komme tilbake en annen gang:o) Samme vei tilbake, og dermed var det bare en laang kjøretur hjemover til Fetsund igjen.
Lima var med.


Tilbake til Stokke
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset