Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
På Eime
28 m
Kvitsøy
Rogaland
Familieferie i vest / sørvest
(Skrevet av JoSo 13.08.2007)

Tur foretatt: August 2007.

Etter avtale med Edvin Ydstebø på Ydstebø Marina kjørte jeg fra Rennesøy til Mekjarvik og tok første ferje til Kvitsøy kl. 08.40. Edvins sønn Johan fraktet meg raskt utover til Eime med sin skjærgårdsjeep og satte meg i land. Pga. vindforholdene var det best å hoppe i land på nordsiden av øya denne dagen. Toppen her på øya er markert med et 10" PVC-rør fylt med betong. Her ute er det landgangsforbud t.o.m. 1.8. Eime er fredet som naturreservat bl.a. pga. sjøfuglene. Jeg var her akkurat 1.8..... Med god margin rakk jeg ferja tilbake til Mekjarvik kl. 10.00. Jeg fikk også med meg en vandretur på Kvitsøy, bl.a. til fyret og kirken.
Edvin tar gjerne imot flere bestillinger på turer til Eime. Tlf.nummer er: 93831136. For hver tur tar han et lite oppgjør. Jeg takker Otto og snilen for fin forhåndsinfo før denne lille turen.
Dagens tur hit var min siste kommunetopp i Rogaland. De fleste turer har foregått i kombinasjon med besøk hos slektninger på Rennesøy. (Østhusvik) Mange flotte turer & opplevelser!


Tilbake til Kvitsøy
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset