Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Kristiansand
Vest-Agder
En halvtimes tid
(Skrevet av mob 20.06.2007)

Tur foretatt: Juni 2007.

Etter kundebesøk i Kristiansand så fullførte jeg jobben ved å ta kommunetoppen. Kjøre mot Vennesla og da jeg kom til Mosby fulgte jeg E9 mot Etne en kilometer eller to etter Mosby.

Der sto det skilt mot Espestøl. Fulgte skiltingen mot Espestøl (vanskelig å få med seg den første grusveien til høyre). Kjørte helt til den første bommen ved gården. Parkerte der og gikk gjennom vedlageret og den stengte neste bommen etter vedlageret.

Gikk skogsveien ca 500 meter forbi en myr til det gikk en sti til høyre. Den ledet til en fin rød hytte. Ingen til stede så gikk helt innpå den og så demningen bak hytta.

Gikk over demningen og tok korteste vei til topps. Var faktisk en gammel stige på andre siden av demningen opp de første vanskelige metrene. Var ingen sti til topps, men stort sett greit med sva og noe buskas man kunne klore seg fast i på litt bratte partier.

Fant varden på en stor stein der oppe. Ingen formidabel utsikt. Tok samme vei ned og kan ikke ha brukt stort sett mer enn en halv time på turen opp og ned.


Tilbake til Kristiansand
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset