Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Stange
Hedmark
Kald skitur
(Skrevet av mob 13.02.2007)

Tur foretatt: Februar 2007.

Tok med samboersken og kjørte 2 timer vekk fra Nordmarka for å gå på ski. Jeg fikk et par kommentarer om at det kanskje var unødvendig å reise så langt for å gå på ski... Men etterpå var hun såre fornøyd.

Vi dro fra Oslo i 15 minusgrader og når vi startet rett sør for Harasjøen var det omtrent samme temperatur. Men solen var på plass, så ikke noe problem.

Vi fant et skilt om skiløyper ved Falldalen. Man kjørte inn en bomvei rett sør eller nord for Harasjøen for å komme til Falldalen. Sto skilt om skiløyper ved Grønnetjernene. Vi kjørte et par km opp denne veien og tok på oss skiene. Her gikk det skispor helt til topps!

Skiløypa gikk forbi Busvollsetra og det gikk jevnt og fint hele veien. Vi møtte ikke et menneske på hele turen og når vi nærmet oss toppen ble utsikten fin også. Vel oppe klatret vi opp i tårnet og så utsikten. Rendalssølen i det fjerne. Så tok vi teen og matpakka inne i tårnet.

Litt lengre enn beregnet riktignok (ca 4 timer tur/retur), så ble bare 30 minutters middag hos opphavet og dusj, skifte og pakke på et kvarter for å rekke flyet til Bergen.


Tilbake til Stange
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset