Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Agdenes
Sør-Trøndelag
Barnevennlig tur
(Skrevet av Anneli 14.10.2011)

Tur foretatt: Oktober 2011.

Det åpnet seg en mulighet til noen dager på egenhånd, men hvor skulle man dra? Værmeldingene for Sør-Norge var strålende, men hva kan man gjørre når det meste er tatt, og det som ikke er tatt, er dekket av snø? Det ble Fosen - lavt, korte turer og mange kommuner. Det ble sen avgang fra Oslo, så noe særlig på Fosen kunne det ikke bli første dag. Jeg kjørte altså via Agdenes og dennes kommunetopp.

Fulgte E6 ut av Trondheim, videre E39. Tok så av mot rv 710 og Lensvik. I sentrum her fulgte jeg skilting mot venstre (ellers havner man i sjøen) mot Landrø. Bomvei, 20 kr, til dels dårlig. Parkerte bilen i veiskillet på rundt 307moh. Så var det på med skoene og opp til høyre den korte stubben. Virkelig dårlig vei her! Ville verken med egen bil eller lånt bil risikert tusenlapper for den stubben - store hull... I den skarpe svingen starter stien til topps. Det er ikke hjulsporene til venstre, som jeg glad og fornøyd testet, men en liten pinne med blått anheng som viser vei rett opp. Fin, lettgått tur, som er unnagjort på en time.

Ferden gikk videre mot vest. Det ble noe venting på ferge over til Ørland, og det var temmelig mørkt da jeg kom over. Ikke stort mer å få gjort den dagen. Det ble middag og overenatting på Ørland kysthotell. Slikt kan mor like :)Tilbake til Agdenes
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset